Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Löytökulma, Teuva esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Löytökulma, Teuva

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 6En

Teuvan Löytökulma on avoinna ti–pe kello 10–18 ja lauantaisin 12–18. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu.

Puhelinnumero on toistaiseksi 044 332 5798.

Hyllyvuokra on 15€ / viikko.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Löytökulma, Teuva:

Kirpputorin aukioloajat ovat muuttuneet, kirpputori on nyt auki lauantaisin klo 12-16, muuten aukioloajat pysyvär samana.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Löytökulma, Teuva sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
  2. Haukikirppis
  3. Äijäkirppis Lualamiäs
  4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
  5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.