Ajankohtaista: Seinäjoki: KirppisMarket avataan 30.1.2020

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Löytöpirtti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Löytöpirtti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kärsämäellä toimiva kirpputori ja kyläpaikka on avoinna ti–la kello 11–14 ja tempauspäivinä kello 10–14.

Kirppis aloitti toimintansa vuonna 1986. Kirppistä pidetään toiminnassa vapaaehtoisvoimin, ja uusia vapaaehtoisia etsitään mukaan.

Nettisivujen lisäksi Löytöpirtillä on omat Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Löytöpirtti:

Kirppiksen yhteydessä kahvila “Kyläpaikka”, jossa pöytään tarjoilu, juttuseuraa ja pullakahvit 2 €. Löytöpirtin tuotto menee hyväntekeväisyyteen (diakonia, lähetys ja yhteisvastuu). Tavaraa ja vaatteita lahjoitetaan kirpputorille paljon, joten välillä hyllyt pursuavat tavaranpaljoudesta. Hintataso erittäin edullinen ja voi tehdä todellisia löytöjä!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Löytöpirtti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. SPR Kirpputori, Valkeakoski
  2. Jäähallin Kirppis
  3. Kuusaan Kirppis
  4. Kirpputori Löystäkki
  5. OnnenKirppis