Etsi kirppistä hakusanalla

M-kirppis Mielonen

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2016.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 12Kyllä!
  • 0En

Yritystoiminta päättyi heinäkuussa 2015.

M-kirppis Mielonen on Mertalaan avattu uusi kirppis/osto ja myyntiliike. Pöydät 18/23€ viikko, pöydissä hengaritanko ja pitemmille vaatteille yhteishengaripaikkoja. Isommille tavaroille on prosenttimyynti. M-kirppis Mielosen tiloissa toimii myös kahvio. Puhelinnumero on 045 319 7105.-

Aukioloajat

Ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–13. Sunnuntaisin suljettu.

Ajankohtaista

M-kirppis Mielonen muutti kesäkuussa 2015 Karjalantie 3:een, Rengastaloon, Pääskylahteen. Toiminta jatkuu Myynti/ostoliikkeenä ja %-myyntikirppiksenä.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen M-kirppis Mielonen:

M-kirppis lopettanut kokonaan toiminnan 15.07-15.
Liitos yhteistyöstä!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua M-kirppis Mielonen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Menneen Tuulahdus
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Turenki
  3. Kirppis 67
  4. Vaajakosken Suvanto ry.:n kirpputori
  5. Piritan Kirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.