Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

M-kirppis Mielonen

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2016.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 12Kyllä!
  • 0En

Yritystoiminta päättyi heinäkuussa 2015.

M-kirppis Mielonen on Mertalaan avattu uusi kirppis/osto ja myyntiliike. Pöydät 18/23€ viikko, pöydissä hengaritanko ja pitemmille vaatteille yhteishengaripaikkoja. Isommille tavaroille on prosenttimyynti. M-kirppis Mielosen tiloissa toimii myös kahvio. Puhelinnumero on 045 319 7105.-

Aukioloajat

Ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–13. Sunnuntaisin suljettu.

Ajankohtaista

M-kirppis Mielonen muutti kesäkuussa 2015 Karjalantie 3:een, Rengastaloon, Pääskylahteen. Toiminta jatkuu Myynti/ostoliikkeenä ja %-myyntikirppiksenä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen M-kirppis Mielonen:

M-kirppis lopettanut kokonaan toiminnan 15.07-15.
Liitos yhteistyöstä!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua M-kirppis Mielonen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Swap
  2. Närreen kierrätys
  3. Vähän Sitä ja Tätä
  4. SPR-Kirppis, Hyllykallio
  5. Tähtikirppis (Raahe)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.