Ajankohtaista: Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16
Kauhajoki: Kirppis Kultapensaan avajaiset 2.4. klo 10
Hämeenlinna: Nummen Kirppiksen avajaiset 3.4. klo 10

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Marjahaan Aarre esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Marjahaan Aarre

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 29Kyllä!
 • 0En

Iisalmessa sijaitseva Marjahaan Aarre on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15. Marjahaan Aarre on kirppari, outlet sekä sisustuskauppa. Myymälässä on myös pieni kahvio jossa tarjolla suussasulavia itsetehtyjä herkkuja.

 • Puhelinnumero on 045 246 3355 ja sähköpostiosoite marjahaanaarre@gmail.com.
 • Myyntipaikan voi varata Kirppari Kallella.
 • Maksutavoiksi käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit, myös Klarnan lasku

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Marjahaan Aarre sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Saranpuoti
 2. Kirppis Aarresaari
 3. Kirpparilla.fi (Tampere)
 4. Kirppiskahvio Unikko
 5. Kruunun Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.