Ajankohtaista: Helsinki: Goottikirppis Helsingissä 16.9. kello 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Marran Rompetori ja Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Marran Rompetori ja Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Marran Rompetori ja Kirppis on viikonloppuisin avoinna oleva kirppis Karvian Sarvelassa. Se sijaitsee Suojan talolla, Skaalan ikkunatehtaan vieressä. Avoinna la–su klo 11–16. Puhelinnumero on 050 092 2721.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Marran Rompetori ja Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Ostarin Kirppis Mukkula
  2. Marjahaan Aarre
  3. Kirppis & Sisustusunelma
  4. Salon EkoCenter
  5. Kujakirppis (Olarin kirppis)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.