Ajankohtaista 5.4.2020: Useat kirppikset ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi johtuen koronaviruksesta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Maurin Makasiini

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 16Kyllä!
  • 3En

84,2 % suosittelee tätä

Perniössä sijaitsevan osto- ja myyntiliike Maurin Makasiinin sähköpostiosoite maurinmakasiini@gmail.com. Toimitilana on vanha VR:n makasiini, jonka sisältä löytyy huonekaluja, astioita, koristeita, soittimia ja työkaluja, myös antiikkisia. Maurin Makasiini myös ostaa sekalaista tavaraa, kuten kuolin- ja muuttopesiä.

Avoinna to–su kello 10–17 ja suljettu ma–ke.

Nettisivujen lisäksi Maurin Makasiinilla on omat Facebook-sivut.

Kuvat

  • Värivalokuva Maurin Makasiinin sisätiloista. Kuvassa näkyy räsymatto lattialla, käytävä on kapea, oikealla on etualalla vanhanaikainen puinen vaatepuu. Tila on täynnä erilaisia vanhoja tavaroita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Maurin Makasiini sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Cetori
  2. Aarre-X
  3. Tolkkis Kirppis
  4. Porttikirppis
  5. Sunkirppis