Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen MaxiKirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

MaxiKirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Varkaudessa sijaitseva MaxiKirppis on avoinna ma–ke kello 10–17, torstaisin 10–18, perjantaisin 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Ajankohtaista: Kirppis avataan 1.6.2020 kello 10. Avajaistarjouksena myyntipaikan saa 4 viikoksi hintaan 50€, ja 1 viikoksi 20 eurolla. Paikan voi varata numerosta 040 6506 801.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua MaxiKirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kojonkulman Maalaiskirppis
  2. Kevätkirppis
  3. Kirpputori Osto- ja myyntiliike, Mäntsälä
  4. Kirppis Mingo
  5. Wanha Meijeri