Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Meidän Vuoksi -kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Meidän Vuoksi -kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 1En

83,3 % suosittelee tätä

Meidän Vuoksi -kirpputori ottaa lahjoituksia vastaan. Vastaanotetaan kaikkea mahdollista astioista huonekaluihin, vaatteista kodinkoneisiin. Voitto käytetään imatralaisten hyväksi.

Kirpputori sijaitsee nykyisin osoitteessa Tuulikallionkatu 2 ja on ma–to kello 10–16 ja pe–la 10–14. Kesälauantaisin on takakonttikirppis 5€/auto (sis. kahvin).

Puhelinnumero on 045 630 9296.

Kirppiksen Facebook-sivuilla julkaistaan tietoja viimeisimmistä tulevista ja menneistä tapahtumista, sekä kuvia myytävistä tuotteista.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Meidän Vuoksi -kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tampereen Radiokirppis
  2. MiMIn Kierrätysaitta Oy
  3. Kymppitori
  4. Pisara-kirpputori Nummela
  5. Pisara Kirppis Selki