Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Menneen Tuulahdus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Menneen Tuulahdus

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 21Kyllä!
 • 33En

Jämsässä sijaitseva, kesäkuussa 2018 avattu, Menneen Tuulahdus on avoinna ma–pe kello 10–17, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 12–16.

Sähköpostiosoite on jamsa@menneentuuslahdus.fi ja puhelinnumero 040 704 4697.

Hinnat

 • Myyntipaikka 7 päiväksi: 29,9€
 • Kahvi tai tee: 1€

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Menneen Tuulahdus:

Mahtavaa kun täällä on 50/50 myynti, vaivatonta. Hyvää tavaraa ja edulliset hinnat. Hieman ahdasta paikoitellen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Menneen Tuulahdus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Eemelin Kirppis Hämevaara
 2. Esterin Kirppis
 3. Murmelikirppis
 4. Kirppis Siison
 5. Loviisan Suurkirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.