Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Miehikkälän Työpaja esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Miehikkälän Työpaja

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Miehikkälän Työpajan puhelinnumero on 040 198 9607 ja sähköpostiosiote tyopaja@miehikkala.fi.

Työpajassa voi kunnostuttaa huonekaluja ja teettää pieniä nikkarointitöitä, myös korjauttaa vaatteita ja teettää esim. verhoja ja pöytäliinoja. Lisäksi työpajalle voi tuoda tarpeettomaksi jääneitä tavaroita ja tehdä kirpputoriostoksia.

Avoinna ma–pe kello 9–15 ja perjantaisin 9–14. Suljettu viikonloppuisin.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Miehikkälän Työpaja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Itsepalvelukirppis Myyntimylly
  2. SPR Porin osaston Puoti
  3. Paljekirppis
  4. Riitun Kirppis
  5. Huushollin Aarteet