Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mikkelin Antiikki ja Keräily esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mikkelin Antiikki ja Keräily

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 8En

46,7 % suosittelee tätä

Mikkelin Antiikki ja Keräilyn valikoimassa on pääasiassa käytettyjä tavaroita. Yritys toimii Mikkelissä, Yrittäjänkadulla. Puhelinnumero on 040 713 3123 ja sähköpostiosoite paademin@hotmail.com. Tuotteille voi järjestyä kotiinkuljetus ja pakkausapua.

Liike on *avoinna maanantaisin kello 12–17, perjantaisin 10–17 ja lauantaisin 10–14, sekä silloin kun liikkeen ovi on auki.

Joskus suljettu myös päivällä erinäisistä syistä johtuen, joten aukiolo kannattaa varmistaa soittamalla.

Mikkelin Antiikki ja Keräily ostaa kaikenlaisia tavaroita, taidetta, hoitaa myös kuolinpesien tyhjennykset ja loppusiivoukset sekä tarjoaa remontointipalvelua.

Ostaa myös kultaa ja hopeaa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Mikkelin Antiikki ja Keräily sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki