Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Uutta Elämää -kierrätysmyymälä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Uutta Elämää -kierrätysmyymälä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 30Kyllä!
  • 7En

81,1 % suosittelee tätä

MIkkelin Toimintakeskus ry:n pitämä Uutta Elämää -kierrätysmyymälä sijaitsee nykyisin Raviradantiellä, jonne se muutti heinäkuussa 2020 Yrittäjänkadulta. Myymälä on avoinna ma–pe kello 8.30–17.30 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 462 2061 ja sähköpostiosoite myymala@toimintakeskus.fi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Uutta Elämää -kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kierrätysmyymälä, Schaumanintie
  2. Sitä sun Tätä (Kauhajoki)
  3. Jokeri Kirppis
  4. Tarmon Kierrätyskauppa
  5. Kirpputori Riitukka