Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mikkolan Aarre esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mikkolan Aarre

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 1En

Luopioisissa sijaitseva Mikkolan Aarre on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Kirppiksen lisäksi Mikkolan Aarteessa on kahvio.

Puhelinnumerot ovat 041 708 7845 (Asko) ja 045 180 1088 (Anne).

(Tästä vinkistä kiitos kuuluu Tiedonantajalle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Mikkolan Aarre:

kyseisessä kirppiksessä alettiin syyttää ystävääni jonkun kolehdin pöllimmisestä aluksi myyjä puhui jotain silmännäkijästä muttakun mentiin uudestaan kysymään että mitä tää nyt on niin se sanoi että hän oli kaverinsa kanssa kahdestaann sillä hetkellä sisällää ja ettei mitään juttua nosteta koska mitään ei olle tapahtunut kesti noin kaski tuntia niin hänelle ilmoitettiin että hänellä hänen ystävällään ja koko taloyhtiöllä on porttikielto tähän kauppaan mikä on jo itessään laitonta toimintaa lisäksi kun hänelle sanottiin että sitä ilmiantajaa vastaan nnostetaan syyte väärästä ilmiannosta niin sen tyypin nimeä ei kerrottu jos sitä on olemassakaan … että tällästä päivämäärä on 2.6.2018 paikka luopioinen

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mikkolan Aarre sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Alastaron kirppis
  2. Piritan basaari
  3. Minicentti
  4. Adeline Kirppis
  5. Vuokon Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.