Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mikkolan aarre esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mikkolan aarre

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 15Kyllä!
 • 4En

78,9 % suosittelee tätä

Luopioisissa sijaitseva Mikkolan aarre on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Kirppiksen lisäksi Mikkolan Aarteessa on kahvio.

Puhelinnumerot ovat 041 708 7845 (Asko) ja 045 180 1088 (Anne).

(Tästä vinkistä kiitos kuuluu Tiedonantajalle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Mikkolan aarre:

kyseisessä kirppiksessä alettiin syyttää ystävääni jonkun kolehdin pöllimmisestä aluksi myyjä puhui jotain silmännäkijästä muttakun mentiin uudestaan kysymään että mitä tää nyt on niin se sanoi että hän oli kaverinsa kanssa kahdestaann sillä hetkellä sisällää ja ettei mitään juttua nosteta koska mitään ei olle tapahtunut kesti noin kaski tuntia niin hänelle ilmoitettiin että hänellä hänen ystävällään ja koko taloyhtiöllä on porttikielto tähän kauppaan mikä on jo itessään laitonta toimintaa lisäksi kun hänelle sanottiin että sitä ilmiantajaa vastaan nnostetaan syyte väärästä ilmiannosta niin sen tyypin nimeä ei kerrottu jos sitä on olemassakaan … että tällästä päivämäärä on 2.6.2018 paikka luopioinen

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Mikkolan aarre:

Nokialta ajettiin katsomaan kylttiä jonka mukaan on suljettuna 18.2 saakka

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Mikkolan aarre:

Täällä tuskin ylläpito pystyy päivittämään tietoja ellei kirppis niistä ilmoita. Itse varmistan aina tietojen paikkaansapitävyyden esim. Facebookista, ja kuten tässäkin tapauksessa, sieltä löytyi ensimmäisenä tieto, että liike on suljettu 19.2. saakka. Linkki löytyy kirppiksen tiedoista.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mikkolan aarre sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Wilhelmiinan Tori
 2. Kirppis Sakura
 3. Myyrkirppis
 4. Piritan Kirpputori
 5. Alavus Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.