Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mini Muksut Lastentarvikekirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mini Muksut Lastentarvikekirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Mini Muksut Lastentarvikekirpputori sijaitsee Vantaan hakunilassa, kirjaston vieressä. Puhelinnumero on 044 970 0816 ja sähköpostiosoite minimuksut@hotmail.com. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Mini Muksut Lastentarvikekirpputori:

Kyseinen Mini muksut -kirppis on lopettanut toimintansa syksyllä 2015

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mini Muksut Lastentarvikekirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Huushollin Aarteet
  2. The Kirppis
  3. Kiimingin kirpputori
  4. Jokeri Kirppis
  5. Kuortane Kirppis