Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Muonion Kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Muonion Kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 21Kyllä!
  • 2En

91,3 % suosittelee tätä

Muonion Kirpputori (joka on osa Muonion Työpajan Kierrätyspajaa) on avoinna ma–to kello 9–16 ja perjantaisin 9–13. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 040 489 5143.

Pöytävaraukset voi tehdä soittamalla tai käymällä kirpputorilla.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Muonion Kirpputori:

Eipä ollut enää auki, kiva ajaa puoli tuntia turhaa.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Muonion Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jäähallin Kirppis
  2. iCare Myllypuro
  3. iCare Hämeenlinna
  4. iCare Hyvinkää
  5. iCare secondhand hyväntekeväisyysmyymälä, Jämsä

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.