Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen MVT-kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

MVT-kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Helsingin Myllypurossa sijaitsee tietotekniikkapainotteinen kirpputori (MVT-kirppis), josta voi löytää myös vaatteita, huonekaluja, pelejä, kirjoja ja kodinelektroniikkaa.

MVT-kirppis on avoinna ma–pe kello 8–15.30 ja viikonloppuisin suljettu.

Maksutavoiksi käy käteinen ja pankki/luottokortit.

Puhelinnumero on 040 672 3544.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua MVT-kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maijan Wanha Navetta
  2. Fida Järvenpää, Valimokuja
  3. Pihlavan Aarreaitta
  4. Myyrkirppis
  5. Karjalan Apu ry

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.