Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis pvm.:nä 22.3. on peruttu
Espoo: MLL Tapiolan kevätkirppis pvm.:nä 29.3. on peruttu

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mylly-kirppis (Ristiina) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mylly-kirppis (Ristiina)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 9En

65,4 % suosittelee tätä

Ristiinassa sijaitseva Myllykirppis on avoinna ma–pe 9–17. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 015 661 295. Myllykirppis sijaitsee HarjuSportin / Ristiinan Vaparin / DA-tuotteen alakerrassa. Kesällä 2015 kirppiksen pihalla järjestettiin ulkokirppis — sama idea saattaa toistua myös tulevana kesänä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Mylly-kirppis (Ristiina):

Onkohan tämä enää toiminnassa?

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mylly-kirppis (Ristiina) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Riitukka
  2. Tolkkis Kirppis
  3. Kirppis & Café Ropelli
  4. Lähetystori, Naantali
  5. Kirpputori Viirun Vintti