Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mylly-kirppis (Ristiina) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mylly-kirppis (Ristiina)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 9En

65,4 % suosittelee tätä

Ristiinassa sijaitseva Myllykirppis on avoinna ma–pe 9–17. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 015 661 295. Myllykirppis sijaitsee HarjuSportin / Ristiinan Vaparin / DA-tuotteen alakerrassa. Kesällä 2015 kirppiksen pihalla järjestettiin ulkokirppis — sama idea saattaa toistua myös tulevana kesänä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Mylly-kirppis (Ristiina):

Onkohan tämä enää toiminnassa?

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mylly-kirppis (Ristiina) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki