Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 89Kyllä!
 • 6En

MSTT ry:n kirppis toimii nykyisin osoitteessa Häävuorentie 2. Kirppis on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin aikavälillä 10–14. Keskiviikkoisin kirpputori on avoinna kello 12–18.

Sähköpostiosoite on mstt@mynamaki.fi ja puhelinnumero 044 435 6950.

Kirppiksellä ei ole myyntipaikkoja vaan tavaroita otetaan vastaan lahjoituksena. Lahjoittaa voi vaatteita, astioita ja leluja, mutta ei sähkölaitteita eikä huonekaluja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis:

Saisiko puhelinnumeron tänne kirppikselle?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis:

Mahtava kirppis, juuri viime viikolla kävin siellä 1. kertaa! Uskomattoman halvalla sain hyvät talvikengät (maksoivat euron!) ja samalla hinnalla sain talvitakinkin. Minusta tämä Mynämäen kirppis on positiivinen yllättäjä, koska kirppiksetkin ovat nykyään aikamoista rahastusta, ja joissain (kuten UFF) alkavat vaatteitten hinnat lähennellä kauppojen hintoja! Siispä Mynikselle. Aion myös lahjoittaa sinne vaatteita ensi viikolla.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis Karipia
 2. Porvoon Kellarikirppis
 3. Kirppis Cafe Minde
 4. Kirpputori Swap
 5. Närreen kierrätys

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.