Ajankohtaista: Helsinki: Kalasataman konttitori 13.5. klo 10–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Myyntitori Mutkaton esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Myyntitori Mutkaton

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

Tämä Lahdessa sijaitseva Myyntitori Mutkaton on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–18. Mutkaton on kirppis, käytetyn tavaran liike, ja sillä on myös nettikauppa. Kirpputorin puolelta voi vuokrata myyntipaikan tai tuoda tavarat myyntiin Hinnoittelupalveluna.

Mutkattomalla on nettisivujen lisäksi Facebook-sivut.

Puhelinnumero on 040 012 7316 ja sähköpostiosoite info@mutkatonta.fi.

Tästä kirppiksestä vinkkasi ensimmäisenä nimimerkki Tiedonantaja, jonka ansiosta Kirppikset.infoon on tehty muitakin lisäyksiä, kuten Naantalissa sijaitsevan Aarre-Aitta kirppiksen esittelysivu.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Myyntitori Mutkaton sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Mynämäen Seudun Työttömät Työnhakijat ry:n kirppis
  2. Kirpputori Vanha Pellava
  3. Myyrmäkihallin kirppis
  4. Huushollin Aarteet
  5. Myyrkirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.