Ajankohtaista: Espoo: MLL Tapiolan syyskirppikset 24.9. klo 10–12.30 ja 8.10. klo 10–12.30.
Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään 1.10. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Naperiina

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 14Kyllä!
 • 5En

Espoon Viherlaaksossa sijaitseva lastenvaatekirppis Naperiina on avoinna maanantaisin kello 10–18, ti–pe 10–16 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Palvelu kattaa lastenvaatteet, -tarvikkeet, kengät ja lelut. Ja nyt myös naistenvaatteet, laukut ja kengät.

Puhelinnumero on 040 218 0699.

Naperiinaan pääsee esimerkiksi bussilinjalla 15 Kauniaisten asemalta. Leppävaaran asemalta pääsee esimerkiksi bussivuoroilla 218, 226, 227, 235, 236 ja 239. Autoilijoille on liikkeen edessä 30 minuutin parkkitilaa.

Kuvat

 • Kuvassa lastenvaatteiden second hand -shop Naperiinan julkisivu.
 • Kuvassa Naperiinan myyntipaikkoja täynnä kaikenlaisia vaatteita, kuten takkeja ja housuja.
 • Kuvassa Naperiinan kassa-alue.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Naperiina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kattilahallin kirppis
 2. ViaDia-tori Tampere
 3. SPR-Kirppis, Kokkola
 4. Sell-Buy-Rent (Ahvenanmaa)
 5. Mellilän Ostarin kirppis

Navigaatio

Kiinnostavimmat kirppikset
Uusia kirppislisäyksiä

Haluatko jelpata Kirppikset.info-hakemiston paremmaksi tekemisessä? Lahjoituksia otetaan vastaan. Tämä kokeilu päättyy viikon kuluttua.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.