Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Närreen kierrätys esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Närreen kierrätys

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 31Kyllä!
 • 10En

75,6 % suosittelee tätä

Nurmeksessa, K-kaupan alakerrassa sijaitseva Närreen kierrätys on kierrätyspaikka, jota pitää Nurmeksen Aktiiviset Työnhakijat ry.

Kierrätyspaikka on avoinna ma–pe kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu.

Sähköpostiosoite on narekartano@oyk.fi ja puhelinnumero 041 477 2170.

Lahjoituksena otetaan vastaan huonekaluja, astioita, kirjoja, vaatteita ja muitakin puhtaita sekä ehjiä tavaroita. Myös askartelutarvikkeita, lankoja, kyniä, värejä jne. vastaanotetaan. Ei sähkö- ja elektroniikkaromua. SER-tavara on vietävä esimerkiksi Nurmeksen jäteasemalle osoitteeseen Kuhmontie 55.

Kuljetuspalvelun hinta on 5€ / reissu jos matkan pituus on alle 10 kilometriä, ja 10€ jos matka on 11–20 km, ja 15€ mikäli matka on 21–40 km.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Närreen kierrätys:

Astiapuoli jees, vaatteet huono kuntoisia, mutta se lahjoittajista kiinni. Näreen omat tuotteet plussaa. Palvelu parantunut :-)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Närreen kierrätys:

Siisti paikka jossa tavarat on hyvin esillä. Osa tavarasta huonokuntoista mutta se ei ole kirppiksen pitäjän vika koska on lahjoitustavaran varassa. Hintataso erittäin edullinen. Saisi olla auki myös lauantaisin, työssä käyvä ei ehdi käymään.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Närreen kierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Bohemia
 2. Kirpputori Bueno
 3. Kirppis Cafe Minde
 4. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
 5. Tohmajärven antiikki-kirpputori