Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Oivan kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Oivan kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 9Kyllä!
 • 1En

Oivan kirppis toimii itsepalveluperiaatteella. Se sijaitsee Helsingissä osoitteessa Kolmas linja 7. Kirppis on avoinna ma–pe kello 12–18 ja la–su 12–16.

Pöytäpaikan voi varata numerosta 045 860 5155 tai käymällä paikan päällä. Lyhyin vuokra-aika on viikko, johon kuuluu seitsemän myyntipäivää. Paikkavuokra maksetaan kun tavaraa tuotaessa.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook-sivut.

Hinnat

 • Yksi hylly tai rekki viikoksi: 25€
 • Kaksi hyllyä tai rekkiä viikoksi: 40€
 • Kolme hyllyä tai rekkiä viikoksi: 55€

Oivan kirppis toivoo, että siistin yleisilmeen säilyttämiseksi tavaroita ei laiteta lattioille.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Oivan kirppis:

Löytöjä voi tehdä, mutta kirppis on aika pieni ja paljon on myynnissä uutta tavaraa/omistajan hintatietoisesti innoteltuj tuotteita. Omistaja erittäin puhelias ja myyntihenkinen, kuka tykkää kuka ei, itsellä käy hermoon :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Oivan kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputorikauppa Fiinitori
 2. Metka kirpputori
 3. Lastentarvikekirppis Minipanda
 4. Kirpputori Muistojen Taika
 5. Kirpputorihalli Pirkkis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.