Ajankohtaista: Orimattila: Rompepäivät 19.–20.10. klo 10–16
Espoo: MLL Tapiola järjestää vielä yhden syyskirppiksen (27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Orikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Orikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 52Kyllä!
 • 5En

Orikippis sijaitsee Orivedellä. Kirppiksen puhelinnumero on 03 334 0061 ja sähköpostiosoite orikirppis@orikirppis.net. Orikippis on avoinna arkisin kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Pöytävuokra on 28 euroa / 7 päivää, eli 4€ / päivä. Myös provikkamyynti.

Kahviossa on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteita, Namituvan makeisia, suolaista eri leipomoilta, myös kotona leivottuja munkkeja sekä uutuutena Runebergin Makeistukun makeisia.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Orikirppis:

Täältä voi tehdä mahtavia löytöjä, etenkin huonekalupuolella on edullisia 50-60-luvun piironkeja, kattokruunuja ja talonpoikaishuonekalujakin välillä. Kannattaa poiketa, ja katsella maalauksetkin tarkasti seinällä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Orikirppis:

Täällä kyllä kannattaa käydä, melkein aina jotain kivaa löytyy. Hintataso ihan ok. Mukavan pieni kirppis, mutta ei kuitenkaan liian pieni. Siistit paikat.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Orikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis Kaisla
 2. Maijan Wanha Navetta
 3. OK-Kirppis (Nurmijärvi)
 4. Konepajan Bruno
 5. SPR-kierrätyskeskus, Kuortane

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.