Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Oskarin Olohuone esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Oskarin Olohuone

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Häijäässä (Sastamalassa) sijaitseva Oskarin Olohuone on avoinna ke–su kello 12–18. Suljettu ma–ti.

Puhelinnumero on 040 774 6717 ja sähköpostiosoite oskari@oskarinolohuone.fi.

Hinnat

  • Hyllypaikka 20 päiväksi: 65€
  • Hyllypaikka 5 päiväksi: 20€

(Tästä kirppisvinkistä kiitos Mikalle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Oskarin Olohuone sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jalasjärven Kirpputori
  2. Konttitori
  3. Kasitien Kirppis
  4. Kirpputori Leppis
  5. Porttikirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.