Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ostarin Kirppis Mukkula esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ostarin Kirppis Mukkula

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 3En

11/2018 Mukkula on mahdollisesti lopettanut toimintansa.

Lahdessa sijaitseva Ostarin Kirppis Mukkula on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15. Vanhan Valintatalon tiloissa sijaitsevassa kirppiksessä on 129 vuokrattavaa pöytää. Viikkovuokra on 20€.

Puhelinnumero on 044 975 5139.

(Mukkulasta vihjasi ystävällisesti ensimmäisenä nimimerkki Tiedonantaja.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ostarin Kirppis Mukkula sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
  2. Haukikirppis
  3. Äijäkirppis Lualamiäs
  4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
  5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.