Etsi kirppistä hakusanalla

Osto- ja myyntiliike Ilves

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 8Kyllä!
 • 0En

Tammikuussa 2018 avattu, ja Turengissa sijaitseva, Osto- ja myyntiliike Ilves on avoinna ma–pe kello 10–18, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 11–15.

 • Toimitilaa on noin 400 neliömetriä.
 • Myyntipöytiä on noin 50 kappaletta.

Puhelinnumero on 044 776 6767.

Tarinoita Janakkalasta -nettisivulla maaliskuussa 2018 julkaistun jutun mukaan Ilveksestä saa sunnuntaisin myös kahvia ja gluteenittomia kotileivonnaisia.

Kuvat

 • Aurinkoisena päivänä otettu valokuva myynti-ikkunoista, joissa lukee keltaisella: Osto- ja myyntiliike, ILVES ja Kirpputori.
 • Värivalokuva puupöydästä, jonka päällä erilaisia purkkeja, ja ympärillä vanhaa tavaraa, kuten LP-levyjä. Taustalla kirppispöytiä.

(Tästä kirppisvinkistä ja yllä olevista kuvista kiitos Harrille.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Osto- ja myyntiliike Ilves sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kymppitori
 2. Kruunukirppu & Olkkari
 3. Myyrkirppis
 4. Karhu Kirppis
 5. Toivon Tori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.