Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Oulun SA-Kauppa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Oulun SA-Kauppa

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 23Kyllä!
  • 2En

92,0 % suosittelee tätä

Oulussa toimiva SA-Kauppa sijaitsee Alasintiellä. Käytettyä armeijatavaraa myymälä SA-Kauppa on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu maanantaisin sekä sunnuntaisin. Myymälä avattiin syyskuussa 2010. Sen puhelinnumero on 040 315 7888. Myynnissä on Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia. Tuotevalikoima vaihtelee lähes päivittäin.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Oulun SA-Kauppa:

ei mikään kirppis vaan armeijan vanhojen tavaroiden kauppa

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Oulun SA-Kauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Second Hand LAHTI SHOP
  2. Toivon Keskus
  3. Recci Kallio
  4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
  5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)