Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 1En

Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio on lahjoitusperiaatteella toimiva kirppis ja kierrätysmyymälä. Se on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10&nadsh;14. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Puhelinnumero on 040 161 3246.

Nettisivujen lisäksi Outokummun A-Kilta ry:llä on omat Facebook-sivut.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Metsäkirppis
  2. DOM second hand
  3. Second hand shop Komero
  4. Rihma
  5. Lähimmäinen kirpputori, Turku

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.