Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio on lahjoitusperiaatteella toimiva kirppis ja kierrätysmyymälä. Se on avoinna ma–pe kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 161 3246.

Nettisivujen lisäksi Outokummun A-Kilta ry:llä on omat Facebook-sivut.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputorikauppa Fiinitori
  2. Metka kirpputori
  3. Lastentarvikekirppis Minipanda
  4. Kirpputori Muistojen Taika
  5. Kirpputorihalli Pirkkis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.