Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Nihtisilta esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Nihtisilta

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 31Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Nihtisillan kierrätystavaratalo Espoossa avattiin lokakuuta 2013. Kauppaan pääsee myös pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Kyseessä on Suomen suurin kierrätystavaratalo: myymälätilaa on 3000 neliömetriä. Valikoimaan kuuluu runsaasti huonekaluja, vaatteita, astioita, kirjoja, leluja ja harrastusvälineitäkin. Myös sähkö- ja elektroniikkalaitteita, rakennustarvikkeita (ovia, ikkunoita jne.). Palveluihin kuuluu Plan B -verhoomo ja ompelimo sekä pyörä- ja elektroniikkaverstas.

Maksuvälineiksi käyvät käteinen, MasterCard, Visa ja Visa Electron.

Nihtisillan kierrätystavaratalo vastaanottaa käyttökelpoisia tavaroita, myös sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Avoinna

 • Arkisin kello 9–20
 • Lauantaisin 10–18
 • Sunnuntaisin 12–17

Puhelinnumerot

 • Myymälä ja tuotetiedustelut: 0400 344 861
 • Noutopalvelu: 050 501 4858

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Nihtisilta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. City Loppis–Kirppis
 2. Kierrätysmylly
 3. Second Hand LAHTI SHOP
 4. Toivon Keskus
 5. Recci Kallio