Etsi kirppistä hakusanalla

Paikallinen Kirpputori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 20. päivä tammikuuta 2015.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 4En

Kirppis lopetti toimintansa 14.12.2014.

Paikallinen Kirpputori sijaitsee Turussa, noin 2½ kilometrin päässä Kauppatorilta. Kirppiksellä on lapsille oma leikkipaikka ja aikuisille olohuonekahvila. Kirppiksellä on ensisijaisesti pientavaroita, ei juurikaan huonekaluja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Riikka kommentoi, että:

Petyin palveluun. Aluksi ok, mutta myöhemmin pyysivät mm. kahdesti kirjoittamaan sopimuksen, väittivät että pöytä pitäisi tyhjentää jo päivää aiemmin (olin oikeassa..) jne. Paikka on ahdas, liian ahdas varsinkin kun monet kulkee rattaiden kanssa.

 • Kirjoitettu: 07. päivä helmikuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Emilia kommentoi, että:

Hyllyjen välejä on nyt levitetty (mahtuu vähän paremmin kulkemaan) ja ilmettä muutenkin siistitty.. Löytöjä tulee tehtyä paljon, niin nuorten naisten kuin lastenkin vaatteita sekä kaikenmoista sisustus- ja hyötytavaraa.

 • Kirjoitettu: 01. päivä huhtikuuta 2014
 • Kestolinkki: #

x kommentoi, että:

Tavaroita varastetaan… palvelu on mitä on… en suosittele

 • Kirjoitettu: 24. päivä marraskuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Paikallinen Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kiva Kirppis
 2. Virkkalan Kirppis
 3. Vadelmatarha (Oulu)
 4. Pelastusarmeijan Outlet Kirpputori
 5. Kirpputori Ventti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.