Ajankohtaista: Helsingissä 1.3. avataan Kirppis & Trésor
Espoossa 12.3. järjestetään MLL Tapiolan perinteinen kevätkirpputori

Etsi kirppistä hakusanalla

Paikallinen Kirpputori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tammikuussa 2015.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 4En

Kirppis lopetti toimintansa 14.12.2014.

Paikallinen Kirpputori sijaitsee Turussa, noin 2½ kilometrin päässä Kauppatorilta. Kirppiksellä on lapsille oma leikkipaikka ja aikuisille olohuonekahvila. Kirppiksellä on ensisijaisesti pientavaroita, ei juurikaan huonekaluja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Riikka kirjoitti:

Petyin palveluun. Aluksi ok, mutta myöhemmin pyysivät mm. kahdesti kirjoittamaan sopimuksen, väittivät että pöytä pitäisi tyhjentää jo päivää aiemmin (olin oikeassa..) jne. Paikka on ahdas, liian ahdas varsinkin kun monet kulkee rattaiden kanssa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Emilia kirjoitti:

Hyllyjen välejä on nyt levitetty (mahtuu vähän paremmin kulkemaan) ja ilmettä muutenkin siistitty.. Löytöjä tulee tehtyä paljon, niin nuorten naisten kuin lastenkin vaatteita sekä kaikenmoista sisustus- ja hyötytavaraa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

x kirjoitti:

Tavaroita varastetaan… palvelu on mitä on… en suosittele

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Paikallinen Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Komero-kirppari & nettikahvila Seinäjoki
 2. Wanha Veikko
 3. Ykköskirppari
 4. Karisma Kirppis, Lohja
 5. Oma-Tori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.