Ajankohtaista 5.4.2020: Useat kirppikset ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi johtuen koronaviruksesta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 3En

76,9 % suosittelee tätä

Limingantullin Pelastusarmeijan kirpputori välittää tuoton hyväntekeväisyyteen. Kirpputorin puhelinnumero on 044 757 7972. Myymälä on avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

 • Myynnissä on mm. käytettyjä huonekaluja.
 • Noutopalvelu on ilmainen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli):

Yleensä paljon monenlaista huonekalua & käyttötavaraa, nykyään myös vaatetta. Käyttötavara useimmiten kohtuuhinnoissa, samoin huonekalut, mutta vaatteet harmillisesti turhan hinnakkaita tavalliselle työttömälle. Siisti paikka jokatapauksessa ja aina jotain pientä löytyy =)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppumarkkinat
 2. Kirpputori Kuparipannu
 3. Oliverin kirppis
 4. Ekoteko kirppis
 5. Cetori