Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 3En

78,6 % suosittelee tätä

Limingantullin Pelastusarmeijan kirpputori välittää tuoton hyväntekeväisyyteen. Kirpputorin puhelinnumero on 044 757 7972.

Myymälä on avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

 • Myynnissä on mm. käytettyjä huonekaluja.
 • Noutopalvelu on ilmainen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli):

Yleensä paljon monenlaista huonekalua & käyttötavaraa, nykyään myös vaatetta. Käyttötavara useimmiten kohtuuhinnoissa, samoin huonekalut, mutta vaatteet harmillisesti turhan hinnakkaita tavalliselle työttömälle. Siisti paikka jokatapauksessa ja aina jotain pientä löytyy =)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kipputori, Oulu (Limingantulli) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Second Hand LAHTI SHOP
 2. Toivon Keskus
 3. Recci Kallio
 4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
 5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)