Ajankohtaista: Helsinki: Kalasataman konttitori 13.5. klo 10–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Turku (Yliopistonkatu) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Turku (Yliopistonkatu)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 34Kyllä!
  • 5En

Tämä Pelastusarmeijan kirpputori toimi aikaisemmin Aninkaistenkadulla, mutta muutti myöhemmin Yliopistonkadulle. Kirppiksen tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Puhelinnumero on 044 757 7965. Toimipiste on avoinna arkisin kello 10–19 ja lauantaisin 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Kirppiskeiju kirjoitti:

Muuttanut osoitteeseen Yliopistonkatu 5, ihan vanhan paikan vieressä.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Turku (Yliopistonkatu) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrmäkihallin kirppis
  2. Huushollin Aarteet
  3. Myyrkirppis
  4. Kreivin Ankkuri
  5. Kirpputorihalli Pirkkis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.