Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 52Kyllä!
  • 9En

Tämä Pelastusarmeijan kirpputori sijaitsee Hakunilan ostoskeskuksessa. Avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 757 7996.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila:

Haluaisin sanoa paljon kiitoksia palvelusta. Myyjät ovat ystävällisiä,he auttavat, jos tarvitsen apua. Kauppa on siisti, tavarat lajiteltu hyvin. Käynnin jälkeen jää aina hyvä mieli.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Suolahden Työttömät ry:n kirppis
  2. Femmatori Riihimäki
  3. Femmatori, Tuusula
  4. Kurikan Kirpputori Ky
  5. Myyrkirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.