Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 57Kyllä!
  • 9En

86,4 % suosittelee tätä

Tämä Pelastusarmeijan kirpputori sijaitsee Hakunilan ostoskeskuksessa. Avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 757 7996.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila:

Haluaisin sanoa paljon kiitoksia palvelusta. Myyjät ovat ystävällisiä,he auttavat, jos tarvitsen apua. Kauppa on siisti, tavarat lajiteltu hyvin. Käynnin jälkeen jää aina hyvä mieli.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Hakunila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Velmukirppis
  2. UFF Hervanta (Tampere)
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
  4. UFF Hämeenkatu (Tampere)
  5. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere