Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen iCare Lindforsinkatu esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

iCare Lindforsinkatu

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 46Kyllä!
 • 5En

90,2 % suosittelee tätä

iCare Lindforsinkatu, eli Pelastusarmeijan Hervannan Kirppis, on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppiksen puhelinnumero on 044 757 7943.

Tällä kirpputorilla on Tampereen alueella käytettävissä ilmainen noutopalvelu. Noutopalvelun puhelinnumero on 044 757 7964 (ma–pe kello 10–17).

(Hervannan kirppiksestä vinkkasi nimimerkki TT. Kiitos hänelle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Susse kirjoitti kohteeseen iCare Lindforsinkatu:

Siisti kirppis mutta aika kallis myyjät mukavia mutta eräät myyjät nauraa liikaa ja kovaäänisesti siellä ilmeisesti asiakkaille

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Enni kirjoitti kohteeseen iCare Lindforsinkatu:

Muutoin kiva kirpputori mutta hinnoittelu paikoittain ylihintaista jopa tuotteista missä nukkaa ja halpismerkki. Esimerkkinä h&m nukkainen neulemekko 8e. Osa myyjistä mukavia ja osa todella tylyjä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua iCare Lindforsinkatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Huldan Huusholli & Kirppis
 2. Kierrätysmyymälä Patina
 3. Hengitysyhdistyksen kirpputori
 4. Vivamon Kirppu ja Kirja
 5. Salon Ekocenter