Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 39Kyllä!
  • 5En

88,6 % suosittelee tätä

Pelastusarmeijan Hervannan Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppiksen puhelinnumero on 044 757 7943.

Tällä kirpputorilla on Tampereen alueella käytettävissä ilmainen noutopalvelu. Noutopalvelun puhelinnumero on 044 757 7964 (ma–pe kello 10–17).

(Hervannan kirppiksestä vinkkasi nimimerkki TT. Kiitos hänelle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tampereen Radiokirppis
  2. MiMIn Kierrätysaitta Oy
  3. Kymppitori
  4. Pisara-kirpputori Nummela
  5. Pisara Kirppis Selki