Ajankohtaista: Porvoo: Jokamiehen Markkinat 6.5. klo 9–14

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 20Kyllä!
  • 7En

Oulun Keskustassa toimiva Pelastusarmeijan kirpputori, Second Top Boutique, on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 757 7974. Tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique):

Hyvin siistin oloinen paikka ja ihan ok-kuntoista vaatetta, henkilökunta tervehti iloisesti jne mutta valitettavasti hintataso on ihan liian kova tavalliselle työttömälle.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Helmi (Loimaa)
  2. Konepajan Bruno
  3. Kirppis HaavisTori
  4. Kampin kirpputori
  5. Elo Kirppis Loppis Outlet

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.