Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 18Kyllä!
  • 6En

Oulun Keskustassa toimiva Pelastusarmeijan kirpputori, Second Top Boutique, on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 757 7974. Tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique):

Hyvin siistin oloinen paikka ja ihan ok-kuntoista vaatetta, henkilökunta tervehti iloisesti jne mutta valitettavasti hintataso on ihan liian kova tavalliselle työttömälle.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan Kirpputori (Second Top Boutique) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastentarvikekirppis Minipanda
  2. Kirpputori Muistojen Taika
  3. Kirpputorihalli Pirkkis
  4. Kruunukirppu & Olkkari
  5. Mellukirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.