Kankaanpää: Myynnissä siistejä kirppispöytiä. Sopivat myös varastopöydiksi. Hinta 20€ / kpl. Korkeus 175 cm ja pohjan ala 80×85 cm. Puhelinnumero on 044 235 8971 ja lisätietoja löytyy täältä.

Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Ajokatu)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 34Kyllä!
 • 10En

77,3 % suosittelee tätä

Pelastusarmeijan kirpputori sijaitsee Launeen liikekeskuksessa, osoitteessa Ajokatu 65. Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 139 3542.

Kuvat

 • Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Ajokatu)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Ajokatu):

Ottavat kuormasta parhaat tavarat sivuun ja laittavat somisteeksi, ei myyntiin. Miksi?
Silmälasipäinen tumma myyjä hyvin töykeä, jaarittelee yksityisiä puheluita asiakkaiden kuullen sekä puhuu muiden työntekijöiden asioista asiakkaiden kuullen. Komentaa työntekijöitä jolloin asiakkaalle tulee epämukava olo. Käyn siksi tuolla vain silloin kun ko. henkilö ei ole töissä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Ajokatu) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Erilainen Apaja
 2. Kirpputori Löystäkki
 3. JK-kirppis
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Nakkilan vammaiset ry:n kirpputori