Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Myyrmäki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Myyrmäki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 55Kyllä!
  • 3En

94,8 % suosittelee tätä

Myyrmäessä (Isomyyrin kauppakeskuksessa) sijaitseva toimipiste on Vantaan alueella toimiva Pelastusarmeijan kirpputori. Kirpputori sijaitsee Liesitori 1:ssä, Iso-Myyrin ostoskeskuksen 2. kerroksessa. Puhelinnumero on 044 75 77 954.

Liike on avoinna ma–pe kello 9–18 sekä lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Huonekaluja ei oteta vastaan.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Myyrmäki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Velmukirppis
  2. UFF Hervanta (Tampere)
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
  4. UFF Hämeenkatu (Tampere)
  5. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere