Etsi kirppistä hakusanalla

Pelastusarmeijan kirpputori, Rauma

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2018.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 39Kyllä!
  • 11En

Raumalla ei vaikuta enää toimivan Pelastusarmeijan kirpputoria.

Raumalla ainakin 70-luvulta asti samassa paikassa toiminut Pelastusarmeijan kirpputori, joka on avoinna lauantaisin kello 10-13.

Kirppiksen puhelinnumero on 02 822 5099.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Rauma:

Aivan ihana, pieni, idyllinen paikka! Ystävällinen palvelu, kohtuuhinnat ja rahat menevät todella hyvään tarkoitukseen! Rauman ykköskirppis!!!!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Rauma sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Haukikirppis
  2. Äijäkirppis Lualamiäs
  3. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
  4. Humani Lähetyskirpputori
  5. KirpputOri Oripää

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.