Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15
Jalasjärvi: Jalasjärven Kirpputori avataan 7/2018

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 38Kyllä!
 • 1En

Yksi useista Pelastusarmeijan kirpputoreista Helsingin alueella sijaitsee Töölössä. Kirpputorin tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Töölön toimipisteen puhelinnumero on 044 757 7951. Kirpputori on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Töölön toimipiste ei voi ottaa vastaan huonekaluja eikä suuria tavaramääriä.

Ajankohtaista: kirpputori on suljettu toistaiseksi putkiremontin takia (asia tarkistettu 30.5.2017).

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö:

Ihan hyvä,löydän melkeen kaikki sieltä.Olen käynyt siellä välillä joka pv alusta asti. Vaikka henkilökunta muuttuu on mukavia ihmisiä.Ainoa kenen kanssa olin joskus melkeen ystävä on todella tiukka hirveän epäkohteliasti sanoi että ei anna alennusta kun minulla on kortti hävinnyt. Melkein syytti että olen korttini antanut jollekin toiselle. Ymmärrän Teidän sääntöjä mutta joskus voi tehdä poikkeuksen. Tämä henkilö on vielä toisesta myymälästä tuuramassa. Minulla on pieni tulo ja 5 e on paljon minulle. Olen etsinyt korttiani vuoden verran kotona ei ole.T Janet

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö:

Kiitos paljon mukaville ja avuliaille pelastusarmeijan tytöille tummalle ja vaalealle :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. KMV Kirppis
 2. Jalasjärven Kirpputori
 3. Itsepalvelukirppis Kirppuset
 4. Lähetystori Laitila
 5. Lafkan

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.