Etsi kirppistä hakusanalla

Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 13. päivä marraskuuta 2013.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 38Kyllä!
 • 2En

Virusmäentiellä sijaitsevan kirpputorin tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen. Tämä kirpputori on avoinna ma–pe 9.30–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero kirppikselle on 044 757 7966.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Teppolainen kommentoi, että:

Pelastusarmeijan “varastomyymälä” vanhassa Barkerin tehdaskiinteistössä on luultavasti Turun paras Pelastusarmeijan myymälä. Tilaa on reilusti ja tavaraa sen mukaisesti (myös isoa kuten huonekaluja, mattoja jne.) sekä hinnat huomattavasti halvemmat kuin kaupungilla. Tosi hyvästä palvelusta tulee vielä iso plussa. Suosittelen!

 • Kirjoitettu: 30. päivä kesäkuuta 2009
 • Kestolinkki: #

Penkoja kommentoi, että:

Virusmäentien myymälä on ollut suljettnua jo ainakin kuukauden, enään kolme myymälää on jäljellä Turussa.

http://www.pelastusarmeija.fi/index.php?id=226&L=lrjuninmv

 • Kirjoitettu: 16. päivä kesäkuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Petri kommentoi, että:

Kiitos, Penkoja, informaatiosta! Oikein hyvä, että viitsit mainita tästä, koska muussa tapauksessa tieto ei olisi välttämättä kulkenut tänne asti ihan heti.

 • Kirjoitettu: 16. päivä kesäkuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Imatran Keräilykirppis
 2. Kanavakirppis
 3. Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Tampere)
 4. Tampereen Kontti (Harjuntausta)
 5. Itsepalvelukirppis Myyntimylly

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.