Ajankohtaista: Iisvesi: Sinisen Majatalon pihalla on pihakirppis 26.5. klo 10–15
Suonenjoki: Riverin kirppispäivä 26.5. klo 10–14
Helsinki: Lounakahvila Pellossa Sunnuntain kirppisbrunssi 27.5. klo 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2013.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 38Kyllä!
 • 2En

Virusmäentiellä sijaitsevan kirpputorin tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen. Tämä kirpputori on avoinna ma–pe 9.30–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero kirppikselle on 044 757 7966.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie:

Pelastusarmeijan “varastomyymälä” vanhassa Barkerin tehdaskiinteistössä on luultavasti Turun paras Pelastusarmeijan myymälä. Tilaa on reilusti ja tavaraa sen mukaisesti (myös isoa kuten huonekaluja, mattoja jne.) sekä hinnat huomattavasti halvemmat kuin kaupungilla. Tosi hyvästä palvelusta tulee vielä iso plussa. Suosittelen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie:

Virusmäentien myymälä on ollut suljettnua jo ainakin kuukauden, enään kolme myymälää on jäljellä Turussa.

http://www.pelastusarmeija.fi/index.php?id=226&L=lrjuninmv

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie:

Kiitos, Penkoja, informaatiosta! Oikein hyvä, että viitsit mainita tästä, koska muussa tapauksessa tieto ei olisi välttämättä kulkenut tänne asti ihan heti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Fida Seinäjoki, Kärrääjänkatu
 2. Fida Seinäjoki, Puskantie
 3. Komero-kirppari & nettikahvila Seinäjoki
 4. Finntori Kirpputori
 5. Lähetystori Laitila

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.