Ajankohtaista: Iitti: Kapsäkki kirppis 27.–28.5. klo 10–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2013.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 38Kyllä!
 • 2En

Virusmäentiellä sijaitsevan kirpputorin tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen. Tämä kirpputori on avoinna ma–pe 9.30–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero kirppikselle on 044 757 7966.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Teppolainen kirjoitti:

Pelastusarmeijan “varastomyymälä” vanhassa Barkerin tehdaskiinteistössä on luultavasti Turun paras Pelastusarmeijan myymälä. Tilaa on reilusti ja tavaraa sen mukaisesti (myös isoa kuten huonekaluja, mattoja jne.) sekä hinnat huomattavasti halvemmat kuin kaupungilla. Tosi hyvästä palvelusta tulee vielä iso plussa. Suosittelen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Penkoja kirjoitti:

Virusmäentien myymälä on ollut suljettnua jo ainakin kuukauden, enään kolme myymälää on jäljellä Turussa.

http://www.pelastusarmeija.fi/index.php?id=226&L=lrjuninmv

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Petri kirjoitti:

Kiitos, Penkoja, informaatiosta! Oikein hyvä, että viitsit mainita tästä, koska muussa tapauksessa tieto ei olisi välttämättä kulkenut tänne asti ihan heti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Virusmäentie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Säästöporsas
 2. Ikaalisten vanha kirppis
 3. Paljekirppis
 4. Kapsäkki Kirppis
 5. Mellukirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.