Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 26Kyllä!
 • 4En

86,7 % suosittelee tätä

Turussa Puutarhakadulla sijaitseva Pelastusarmeijan Kirpputori on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 757 7967.

Myynnin tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku):

pelastusarmeijan kirppis vaikuttaa olevan ihan hyvä, vaatteiden tarjonta on kyllä aika pientä mutta löytöjä voi tehdä. Lisäksi täältä saa -20% hinnasta opiskelijakortilla (myös vr:n opiskelijakortti käy) ainakin vaatteiden hinnoista. Myös mm. kenkiä, verhoja/kankaita ja astioita löytyy. Palvelu on erittäin ystävällistä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku):

Enää ei taida saada opiskelija-alennusta, kun on tullut kanta-asiakaskorttisysteemi tilalle. On kuitenkin hyvää tavaraa ja hyvä palvelu.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku):

En o mistään saanut isossa koossa niin nättejä ja spesiaaleja vaatteita koosta 44 ylöspäin kuin täältä. Ja edukkaasti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Second Hand LAHTI SHOP
 2. Toivon Keskus
 3. Recci Kallio
 4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
 5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)