Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Varissuon liikekeskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Varissuon liikekeskus

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

Pelastusarmeijan kirpputori, joka sijaitsee Varissuon liikekeskuksessa (sen 2. kerroksessa), avattiin kesäkuussa 2017. Se on avoinna ma–pe kello 10–19 ja lauantaisin 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 757 7968.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Varissuon liikekeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Parkki Viiala
  2. Humppilan Kimppa-Kirppis
  3. Hietsumarket
  4. Kirpputorihalli Pirkkis
  5. Menneen Tuulahdus

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.