Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Piipolan asukastuvan kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Piipolan asukastuvan kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Piippolan asukastuvan yhteydessä lokakuussa 2016 avattiin 20-myyntipaikkainen itsepalvelukirppis. Asukastuvan puhelinnumero on 044 769 2515 ja sähköpostiosoite piippolanasukastupa@gmail.com.

Myyntipaikan viikkovuokra on 10€ ja enintään voi varata kaksi viikkoa kerrallaan. Useimmissa myyntipaikoissa on hylly- ja henkaritila, muutamassa pelkästään hyllytila. Paikan voi varata joko käymällä paikan päällä tai soittamalla joko numeroon 0400 217 936 tai 044 769 2515.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Piipolan asukastuvan kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kiva Kirppis
  2. Virkkalan Kirppis
  3. Vadelmatarha (Oulu)
  4. Pelastusarmeijan Outlet Kirpputori
  5. Kirpputori Ventti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.