Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen PikkuKroko esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

PikkuKroko

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

Turussa toimiva PikkuKroko Lastenvaateliike on käytettyjen lastenvaatteiden välitysliike. Kirppis on avoinna arkisin kello 10–16.30. PikkuKrokon puhelinnumero on 044 074 5585 ja sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@pikkukroko.fi. PikkuKrokoon voi tuoda lastenvaatteita myyntiin ja yritys hoitaa niiden esillepanon, hinnoittelun ja hyllyjen siivoamisen.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua PikkuKroko sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Suvilahden Helmi
  2. Myyrkirppis
  3. Friitalan Löytötori
  4. Bewen Parkkikirppikset
  5. Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.