Etsi kirppistä hakusanalla

Pirpana Second Hand

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi kesäkuussa 2010.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 14Kyllä!
  • 7En

66,7 % suosittelee tätä

Pirpana Second Hand toimii Kiteellä myyntitiliperiaatteella, eli liikkeessä myydään asiakkaiden tuomia lastenvaatteita ja tarvikkeita. Tuotteet ovat esillä kokojen mukaan, joten asiointi on helppoa. Kirppis on maanantaisin suljettu, avoinna ti–pe 9–17 ja lauantaisin ajalla 9–13. Puhelinnumero Pirpanaan on 050 350 9141.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pirpana Second Hand:

Monen käyntikerran perustella voin vilpittömästi suositella kaikille joilla on pieniä lapsia tai lapsenlapsia.Palvelu loistavaa ja tavarat siististi ja selkeästi esillä. Toivon hyvää jatkoa !!
Ps. Nettisivun laitto ihan ok.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pirpana Second Hand sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kurikan Kirpputori Ky
  2. Kasurilan Komero
  3. Kirppis Kakstaso
  4. Porvoon Vanhan Ratakioskin kesäkirpputori
  5. Wanha Meijeri