Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pisara Kirppis Selki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pisara Kirppis Selki

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 0En

Pisara Kirppiksen puhelinnumerot ovat 050 466 9570 ja 050 441 9711 (myymälä), ja kuljetuspalvelun numero on 044 270 3518. Sähköpostiosoite on pekka.vauromaa@pisarayhdistys.fi.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

 • Pisara Kirppis ottaa vastaan käyttökelpoisia tavaroita, myös huonekaluja.
 • Kuljetuspalvelu on käytettävissä.
 • Tuotto menee hyväntekeväisyyteen Suomessa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pisara Kirppis Selki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Pelastusarmeijan kirpputori, Turenki
 2. Kirppis 67
 3. Vaajakosken Suvanto ry.:n kirpputori
 4. Piritan Kirpputori
 5. Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Vesijärvenkatu)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.