Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Porin Kierrätyskeskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Porin Kierrätyskeskus

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 28Kyllä!
  • 1En

Tiiliruukin teollisuusalueella sijaitseva Porin Kierrätyskeskus on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 9–16, keskiviikkoisin 9–18 ja perjantaisin sekä lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin. Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 044 701 2516. Täällä on myynnissä käytettyjä huonekaluja ja asiakkaiden käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu. Myynnissä on käytettyjä, mutta käyttökelpoisia tavaroita.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Porin Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppiskahvio Unikko
  2. Vatialan Osto & Myynnin kirpputori
  3. Minicentti
  4. Goodwill Porvoo
  5. Lähetyskirpputori, Keuruu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.