Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Porin Kierrätyskeskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Porin Kierrätyskeskus

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 33Kyllä!
  • 2En

94,3 % suosittelee tätä

Tiiliruukin teollisuusalueella sijaitseva Porin Kierrätyskeskus on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 9–16, keskiviikkoisin 9–18 ja perjantaisin sekä lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin. Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 044 701 2516. Täällä on myynnissä käytettyjä huonekaluja ja asiakkaiden käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu. Myynnissä on käytettyjä, mutta käyttökelpoisia tavaroita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Porin Kierrätyskeskus:

Törkeää palvelua jos teillä on lava täynnä niin eihän se ole minun vika ja tästä syystä minun täytyy viedä puut Hangassuolle…..eikös tuo ole silloin aivan turha laitos.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Porin Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki