Etsi kirppistä hakusanalla

Puutorin kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 16Kyllä!
 • 0En

Puutorin kirppis avattiin joulukuussa 2017 osoitteessa Brahenkatu 14.* Sisäänkäynti on sisäpihalla Maariankadun ja Brahenkadun kulmassa.

Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–16.

Puhelinnumero on 040 834 0240 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@puutorinkirppis.fi.

Myyntipaikan voi varata netistä Kirppari-Kallella.

Kuvat

 • Valokuva siististä kirppishallista, jossa vaaterekkejä keskikäytävällä ja sen vierustoilla muita myyntipaikkoja täynnä tavaroita.
 • Valoisa, avara käytävä, jossa valkoisia myyntipaikkoja oikealla, vaaterekkejä täynnä löytöjä vasemmalla.
 • Valokuva Puutorin kirppiksestä, jossa vasemmanpuoleiset myyntirekit ovat täynnä erilaisia naisten ja miesten vaatteita, kuten takkeja ja paitoja. oikealla on hyllypaikkoja.
 • Puutorin kirppiksellä on runsaasti pientavaraa ja vaatteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Puutorin kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Eemelin Kirppis Hämevaara
 2. Esterin Kirppis
 3. Murmelikirppis
 4. Kirppis Siison
 5. Loviisan Suurkirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.