Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Raahen Pointti-kierrätysliike esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Raahen Pointti-kierrätysliike

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

SPR Raahen osaston pitämä Pointti-kierrätysmyymälä sijaitsee Laivurinkadulla ja on avoinna ma–pe kello 10–17 sekä lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Myymälän puhelinnumero on 044 275 1499.

Myymälässä otetaan vastaan ja myydään lahjoitustavaraa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Raahen Pointti-kierrätysliike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Hakaniemen Kirpputori
  2. Bewen Parkkikirppikset
  3. Toukolan kirppis
  4. Fida Joensuu, Torikatu
  5. MVT-kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.