Ajankohtaista: Orimattila: Rompepäivät 19.–20.10. klo 10–16
Espoo: MLL Tapiola järjestää vielä yhden syyskirppiksen (27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Raision Ekotori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Raision Ekotori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 29Kyllä!
  • 14En

Raision Ekotorissa tavaroiden vastaanotto on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Ekotorin puhelinnumero on 044 700 5300.

Tiloissa toimii myös verhoomo, ompelupalvelu, puuverstas sekä pyörähuolto.

Kierrätykseen voi tuoda maksutta mm. sähkölaitteita, ongelmajätteitä, polkupyöriä, auton vanteita, kaapeleita, puukiukaita, pienmetallia (tölkkejä, kattiloita, pannuja, ritilöitä). Ehjät huonekalut voi tuoda maksutta, rikkinäisistä peritään käsittelymaksu.

Kierrätysmyymälä EkoTila

Raisiossa on Ihalantiellä kierrätysmyymälä. Se on avoinna ma–pe 9–18 ja lauantaisin 9–16.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Raision Ekotori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis Kaisla
  2. Maijan Wanha Navetta
  3. OK-Kirppis (Nurmijärvi)
  4. Konepajan Bruno
  5. SPR-kierrätyskeskus, Kuortane

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.